Plannen en zelfstandig werken

Tijdens het plannen en zelfstandig werken word er van je verwacht dat je alleen kan werken en daarin initiatief toont. Hiervoor krijg je weinig sturing en ligt de verantwoordelijkheid volledig bij jou. Om de studievaardigheid te kunnen beheersen is een proactieve leerhouding belangrijk. Ook is het belangrijk dat je zelf stappen zet om succesvol te zijn. Op het hbo wordt er van je verwacht dat je goed kan plannen en zelfstandig werken en daarin ook initiatief toont tijdens de colleges. Er wordt van je verwacht dat je in staat bent om nieuwe taken op te pakken en problemen op te lossen. Daarnaast ben je in staat je eigen werk goed uit te voeren zonder hulp van anderen te vragen. Om deze studievaardigheden te kunnen beheersen, is een proactieve leerhouding van belang. Daarnaast is het van belang dat je zelf stappen onderneemt om je eigen studiesucces mee te creëren. Tijdens het plannen en zelfstandig werken word er van je verwacht dat je alleen kan werken en daarin initiatief toont. Hiervoor krijg je weinig sturing en ligt de verantwoordelijkheid volledig bij jou. Om de studievaardigheid te kunnen beheersen is een proactieve leerhouding belangrijk. Ook is het belangrijk dat je zelf stappen zet om succesvol te zijn.